Menu

Werken bij
IMPACT BOUW

Banner van impact bouwbedrijf die aan een huis hangt

Werken aan IMPACT

De klant een wow-factor geven; dat is wat impact achter laat! IMPACT bouw is van alle markten thuis. Wij verzorgen verbouwingen, complete renovaties en overige leuke opdrachten die de klant voor ons klaar heeft liggen. De projecten waar wij werken zijn te vinden door heel Nederland. Hierdoor zie je veel mooie plekken in Nederland, maar soms ook daarbuiten!

Bouw op z'n mooist

‘Wij willen onze klanten zo compleet mogelijk helpen. Daarom zeggen wij nooit ‘Nee’ tegen onze klanten. Het leuke hieraan is de diversiteit in onze projecten en het werk. Geen klus is hetzelfde!’ 

Een medewerker van impact bouwbedrijf die het plafond aan het afplakken is

Werken aan duurzaamheid

Wij dragen graag ons steentje bij om Nederland elke dag weer een stukje groener te maken! Wij zorgen dat woningen en bedrijfspanden een stukje duurzamer worden door deze onder andere te voorzien van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en dubbel glas. Zo bouwen wij aan een groener Nederland en bespaart de klant op hun gas- en energierekening!

Collega van impact bouwbedrijf die een hek om het huis zet

Strak werk leveren doen we samen

Bouw je mee aan een mooi eindresultaat? Je bent altijd welkom om bij één van onze projecten te kijken en te zien hoe wij werken. Er wordt hard gewerkt, maar er is altijd ruimte voor gezelligheid. Wij hopen je snel te zien!

ONZE VACATURES