Menu

"Techniek is mijn leven."

Hoi, ik ben Peter

Peter (57)

Senior tekenaar / constructeur

Leuk kennis te maken! Ik ben al weer een tijdje geleden geboren in Amersfoort. Ondertussen ben ik ook al bijna 10 jaar getrouwd en ik heb geen kinderen. Dat ik een echte werktuigbouwer ben hoef ik eigenlijk niet uit te leggen met meer dan 33 jaar engineeringservaring.

Dit is mijn hobby: Modelbouw

Wat is er zo leuk aan Modelbouw?

Modelbouw schaal H0 (1:87) en dan alles ook werkend en zo realistisch mogelijk maken, dat is voor mij de uitdaging. Zo heb ik op onze zolder een aardige spoorbaan in een U vorm. Aan één zijde komt een stad met een station, aan de andere zijde een weiland met molens. Ook komt er (tussen de keerlus) een depot van “Van Gent en Loos”. Ik kan daar uren achter elkaar aan werken.

Waarom koos je voor de hobby Modelbouw?

Al mijn hele leven ben ik met techniek bezig. Rond mijn vierde jaar liep ik al nieuwsgierig in de fabriek waar mijn vader werkte. Bij mij moest alles werken en draaien. Deze hobby heeft daar dus veel mee te maken.

DIT VIND IK VAN HIH ENGINEERING

Techniek

Mechanisch ontwerpen

Sparren over techniek met je collega's

Waarom BEN JE BIJ HIH ENGINEERING GAAN WERKEN?

Hier vind je afwisselend werk, ben je vooral met techniek bezig en kan je naar hartenlust “Willie Wortelen”. Dat is waarom je bij HIH Engineering op het goede adres bent!

HIH ENGINEERING VOOR JOU

Hiervoor heb ik 20 jaar bij een liften fabrikant gewerkt en ontwierp ik de speciale liften. Na een reorganisatie viel de technische uitdaging voor mij weg. Na een korte zoek periode heb ik gekozen voor HIH engineering. Daar heb ik nog geen moment spijt van gehad.

Interessant voor jou?

Actuele vacatures