Menu

"Daar moét een oplossing voor zijn!"

Hoi, ik ben Ruben

Ruben (31)

Mechanical Engineer

Mijn naam is Ruben en heb werktuigbouwkunde gestudeerd en ben woonachtig in Delft. Ik heb van jongs af aan een passie voor techniek en houd van het analyseren en oplossen van technische uitdagingen. Na mijn studie ben ik bij HIH begonnen.

Dit is mijn hobby: Sleutelen aan eigen auto

Wat is er zo leuk aan Sleutelen aan eigen auto?

Het leuke aan mijn hobby vind ik dat je praktisch bezig bent. Want laten we eerlijk zijn, het grootste deel van mijn dag zit ik achter een scherm mooie dingen te ontwerpen, maar het is ook leerzaam om zelf te ervaren hoe het in de praktijk functioneert. De praktijk is altijd anders dan de theorie, dat is belangrijk om in de gaten te houden.

Waarom koos je voor de hobby Sleutelen aan eigen auto?

Een auto moet onderhouden worden, zeker zo’n relatief oude wagen als ik heb. Waarom zou je het laten doen als je het zelf ook kunt doen? Het geeft voldoening om je eigen auto te onderhouden en problemen te verhelpen, en het is nog leerzaam ook.

DIT VIND IK VAN HIH ENGINEERING

team

familiegevoel

leren

Waarom BEN JE BIJ HIH ENGINEERING GAAN WERKEN?

Heb je passie voor techniek en zoek je een baan waarin je technische vraagstukken oplost? Grote kans dat HIH iets voor jou is. In het team helpen we elkaar en zorgen we samen voor de beste oplossing.

HIH ENGINEERING VOOR JOU

Na mijn studie wist ik dat ik aan de slag wilde als engineer maar door mijn brede interesse in de techniek wist ik niet in welke sector. HIH biedt mij de mogelijkheid om uiteenlopende opdrachten uit te voeren waardoor er veel afwisseling zit in de werkzaamheden.

Interessant voor jou?

Actuele vacatures